maanantai 30. tammikuuta 2012

Raipe rakas 12-vuotta!!

Paljon onnea Raipeliini! Mittarissa on nyt vuosia kaksitoista ja niistä yhdessä ollaan kuljettu kahdeksan! Paljon ollaan nähty ja koettu. Opittu yhdessä ja toisiltamme. Tällä hetkellä itsellä ikävä on valtaisia, kun vaari on pohjoisessa hoidossa ja itse Helsingissä.

Raj on vieläkin reippaassa kunnossa. Lenkit mennään ihan samalla innolla kuin ennenkin, vaikka askel jo vähän painaakin. Hierojalle pitäisi mennä asiakkaaksi vaarin niin saisi paikkojaan vähän auki eikä kynnet kuluisi meidän maratooneilla puhki :P Alkaa ne vanhat luut jo Rajllakin hieman kolottamaan eikä kuulokaan ihan niin hyvin taida pelata kuin nuorena poikana, mutta ei se paljon menoa haittaa.

Raj talvella 2011


Maalla sitä ei tahdo pihalta saada pois kun tahtoo siellä istuksella ja makoilla. Japanilainen kun on niin ilmeisesti hakee siellä jotain sisäistä rauhaansa meditoimalla :D
Raipehan on aina ollut miesten mies ja sitä se on edelleenkin. Luonteensa puolesta se saa minut toivomaan mahdollisuutta kloonaamiselle, koska se on itse täydellisyys. Ainakin minulla ja meidän perheeseen. Raj on sosiaalinen, kaikkien ihmisten ylin ystävä. Lisätään tähän vielä ne laitapuolen kulkijat jotka on Rajn mielestä parhautta, jokainen pitää käydä tervehtimässä ja rapsutukset hakemssa, Rajhan toivoisi myös itse saavansa ihmisen sisäelimet niin voisi nauttia muiden mukana alkoholia. Tämä synttärilahja kyllä jää tänäkin vuonna saamatta, sori Raj.

Omassa laumassa Raj on suojeleva ja myös vähän noiden akkojen pompoteltavissa :P Tai sitten se ei vain vanhoilla päivillään jaksa välittää. Pavehan saa tehdä suurinpiirtein mitä vain vaarilla ja tämä ei korvaansa lotkauta. Korkeintaan tulee minun viereen seisomaan, että voisinko minä mitenkään komentaa tuota kakaraa pois kun eihän hän nyt sitä voi millään tehdä..... -.- Mutta sitten kun Rajlla menee hermot niin siinä perheen akka-koirat juoksee pää kolmantena jalkana karkuun. Joten loppuuunsa Raj on se joka viimeisen sanan sanoo, se on vain viisas mies eikä mene aukomaan päätään turhasta naisille ;) Moni mies siis saisi ottaa mallia! Anna naisten tehdä niin kuin ne haluaa niin pitkälle kuin voit, ennen kuin asiaan puutut niin säilyy rauha maan päällä eikä tarvitse kuunnella nalkutusta.

Raj ja Wilma jouluna 2011
Toivottavasti vaari saa vielä monta hyvää vuotta! Itselle elämäni koira enkä voi olla kuin kiitollinen siitä, että Raj meidän perheeseemme sattui eksymään. :)

Raj ja Paavo jouluna 2011
Harmi, ettei minulla ole nyt ihan uusia kuvia vaarista. PItää ottaa heti lisää kuvia kunhan taas samassa osoitteessa ollaan :)

2 kommenttia:

  1. Onnea Raj vaari, aina niin leppoisan viisas möllöttäjä!

    Riina

    VastaaPoista
  2. Myöhäiset onnittelut vaarille tätä kautta! Petsiessä jo onnittelinkin. :)

    VastaaPoista