torstai 31. toukokuuta 2012

Summertimeeeee!!


Huhhuh, tovihan tässä on vierähtänytkin ennen kuin taas kerkesi jotain naputtelemaan. Kevät on mennyt kiireisesti pääsykokeisiin lukiessa, nyt on pahin pääsykoe onnellisesti ohi ja heinäkuussa sitten tiedetään miten käy. Ensi viikolla vielä kevyempi pläjäys tiedossa, mutta alkaa jo paine hieman hellittää. :D

Raj kesämies!


Oma terveyskin meni parempaan suuntaan koko kevään, kunnes sain liiasta treenaamisesta rasitusvamman vasempaan jalkaan, joka edelleenkin kiukuttelee harva se päivä. Joten kendon treenaaminen on ainakin syksyyn asti jäissä. Kortisoonitkin vedettiin jo todella alas, mutta kun keuhkot sanoi edelleen riksrakspoks, niin annostuksen nostettiin taas ylös. Oletettavasti olen loppukesästä pyöreä kuin jumppapallo :D

Tässä on myös tullut käytyä kevään mittaan MEJÄ-kurssi, kasvattajien jatkokurssi ja muutamat muut koiraseminaarit, joista olisi tarkoitus sitten naputella jotain tännekin. Ja pyrin osan kirjoittamaan myös englanniksi, kun sitä on pyydetty useampaan otteeseen. Tarkoitus olisi myös kirjoitella uusista ja vanhoistakin tutkimuksista koskien AI-sairauksia. Purkaa vähän omia pohdintoja ja mahdollisesti saada keskustelua aikaiseksi niiden pohjalta.

Joku likainen katurakki Kantsussa.. Kuka tietää mistä ja kenen lienee.. 


Matadori-urokset - mitä ne ovat ja miten ne vaikuttavat jalostukseen? -artikkeliin on tullut taas hieman päivityksiä ja tarkennuksia, sen pääset lukemaan täältä :)

And something in English! Long time have gone and now I promise to focus on writing stuff also in English! I have been busy while reading for my exams (crazy me trying to get back to school..) so I have been buried under pile of biology books. But anyways, in the future I try to write about blood tracking, Finnish Kennel Club's breeders course and other interesting stuff. :)  

I wish everyone will have super awesome summer! We will have great summer atleast, lots of tracking and mosquitos! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti