lauantai 10. joulukuuta 2011

Välillä sitten ihmisetkin sairastaa..

Allekirjoittanut sitten päätti sairastua ihan urakalla tässä juuri sopivasti joulun alla. Diagnoosit on pyörineet keuhkokuumeessa, mykoplasmassa, keuhkoklamydiassa ja vaikka missä ennen kuin päätyivät lopulta siihen, että sarkoidoosi meillä on. Marraskuun 21. päivästä lähtien tässä on sairasteltukin ja kuumetta ollut koko ajan niin ihan kiva, että saivat vihdoinkin jonkun selvyyden asiaan ja hoidot kuntoon. Tällä hetkellä jo useampi päivä sairaalassa maatessa, onneksi sain mukaan läppärin ja netin niin en ihan tylsyyteen pääse kuolemaan varsinkin nyt kun olo alkaa olemaan parempi. Pitkä aikainen sairasloma tässä vielä on edessä, että itsensä saa takaisin kuntoon, mutta jospa sitä sentäs pystyisi taas kävelemään ja olemaan ilman päivittäistä korkeaa kuumetta :D Hieman alkoi jo olemaan huolestuttavaa kun itse ei enää edes tajua jos kuumetta on yli 38 astetta kun sitä pitää normaalina lämpönä.

Tämä sairastelu myös johti siihen, että koirat lähti reilu viikko takaperin pohjoiseen mummolaan hoitoon. Jaksamista vain armon äiteelle, että siellä pelaa meidän ryhmärämän kanssa. Lupaan korvata jokaisen maton minkä nuo riehuessaan tuhoaa :P Onneksi myös lähistöllä oli ystäviä ja sukulaisia jotka auttoivat koirien ulkoiluttamisessa ja hoidossa ennen kuin ne hoitoon pohjoiseen sain. Hukassa olisin ollut kun korkea kuume ja jalat kyhmyruusun myötä niin huonossa kunnossa, että jokainen askel oli täyttä tuskaa. Haleja ja rakkautta teille kaikille <3 Meikäkin pehmentyy ihan.

Tässä myös yksi asia mitä jokaisen koiranhankkijan kannattaa miettiä. Mitä sitten tehdä jos itse sairastuu niin pahasti ettei koirista voi hetkellisesti huolehtia? Kannattaa jo etukäteen miettiä ja sopia tukiverkko joka auttaa hädän hetkellä koska niiden koirien kun on pakko päästä sinne pihalle vaikka omistaja olisi pää kainalossa.  Itsellä tämä on onneksi melko helppoa täällä Helsingissä kun on paljon ystäviä lähistöllä ja myös sukulaisia. Mutta kauhulla tuli mietittyä muutamaan otteeseen, että entä jos tämä olisi tapahtunut silloin kun asuin Torniossa missä oli huomattavasti vähemmän sellaisia ihmisiä joiden käteen tuon meidän friikkisirkuksen olisi uskaltanut antaa. Sitä olisi todennäköisesti sitten itse linkutettu hammasta purren pihalle ja takaisin ja toivottu parasta. Varmaan olisi pitänyt teipata selkään lappu missä lukee pyörtymisen varalta ohjeet :P

Tässä vielä linkit meitsin tämän hetken sairauksiin sarkoidoosi ja kyhmyruusu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti